What we do?

Wij creëren magische momenten!

Een trouwfeest, pensioenviering, gender reveal party, bedrijfsevent, verjaardagsfeest of een huwelijksceremonie?  
We helpen jullie graag met verschillende soorten evenementen en ondersteunen jullie waar nodig. Hoe? We luisteren naar jullie verhaal en denken na over één look-and-feel doorheen het hele evenement. Maar… we gaan hierin ook een stapje verder en zorgen voor een aantal unieke en out-of-the-box elementen die jullie evenement er écht zal doen uitspringen. 

We bieden een aantal samenwerkingsmogelijkheden aan:

1

Planning van A tot Z

Laat je de organisatie van jullie event liever aan iemand anders over? Jullie kunnen ons inschakelen voor de planning van A tot Z. Wat kunnen jullie van ons verwachten?

 • We zitten samen om een concept en styling van jullie event uit te werken. We maken enkele moodboards voor jullie zodat we samen een plan van aanpak, storyline en stijl kunnen kiezen.
 • We stellen enkele locaties voor en kiezen samen met jullie de juiste leveranciers. Kortom, we brengen jullie in contact met alle partners voor jullie event waar jullie 100% op kunnen rekenen.
 • We denken mee na over enkele creatieve, leuke details en elementen om jullie event écht uniek en onvergetelijk te maken zodat deze er uit springt.
 • We houden jullie regelmatig op de hoogte van hoe alles verloopt.
 • De week voor het event zitten we samen om het draaiboek te overlopen en nemen we nog eens contact op met alle leveranciers voor de laatste afspraken.
 • We zijn 3 uur aanwezig op de opbouw van jullie event, en 8 uur tijdens jullie event zelf.
 • Indien gewenst kunnen we jullie ook helpen met de ontwikkeling van de grafische designs (uitnodigingen, save-the-dates, menu’s) waarin we jullie look-and-feel doortrekken. 
 • We kunnen jullie ook helpen met de organisatie van jullie trouwceremonie. We doen dit door jullie liefdesverhaal tot leven te brengen met een op maat gemaakte tekst die door unieke sprekers wordt gebracht.
2

Event styling

 • Hou je liever de touwtjes zelf in handen, maar heb je nood aan wat leuke tips, ideetjes en goede leveranciers waar je zeker op kan rekenen?
 • We verzorgen de volledige styling van jouw event en creëren een uniek verhaal voor jullie. Ook brengen we jullie in contact met enkele leveranciers die we 100% vertrouwen.
 • We helpen jullie met het opstellen van een draaiboek zodat jullie zeker aan alles hebben gedacht. Tijdens de opbouw zijn we 3 uur aanwezig om samen met alle partners de puntjes op de i te zetten.
3

Ceremonieplanning & sprekers

Ben je op zoek naar een partij die jullie verhaal op een unieke manier naar voren brengt tijdens een ceremonie? Dan zijn wij de perfecte partner voor jullie. Met een volledige ceremonie op maat vertellen we wie jullie zijn en wat jullie uniek maakt. Dit gecombineerd met enkele leuke en originele verrassingen voor jullie én jullie gasten.

Wil je ook graag iemand die jullie verhaal brengt én de gasten van begin tot einde kan meenemen in wat jullie uniek maakt als koppel? We werken samen met heel wat bekende koppen die tal van televisieprogramma’s, radioprogramma’s, events,… aan elkaar praten. Liever een onbekende spreker zodat jullie helemaal centraal staan? Ook hier werken we met de beste samen. Meer weten? Neem dan hier een kijkje.